Tutustu XCuren maksuttomiin pikaoppaisiin, ole hyvä!

Kyberturvallinen liiketoimintaopaskuva_kyberturva.png

Teimme oppaan, jonka tarkoituksena on tarjota näkökulmia kyberturvallisen liiketoiminnan edellytyksiin sekä antaa vinkkejä kyberturvallisuuden edistämiseen omassa organisaatiossasi. Oppaasta saat konkreettisia askeleita kyberturvalliseen liiketoimintaan.

Lataa opas

 

Tietoturvan vaikutus liiketoimintaanopaskuva_liiketoimintaopas.png

Tässä oppaassa sertifioidut asiantuntijamme kertovat, millaisia vaikutuksia tietoturvalla on liiketoimintaan ja kuinka sen avulla voidaan saavuttaa kilpailuetua. Opas on suunnattu erityisesti liiketoimintajohdolle, mutta se sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Lataa opas

 

PK-yrityksen tietoturvaopaskuva.png

Kokosimme pikaoppaan, jossa avaamme PK-yrityksen tietoturvaan liittyviä seikkoja. Opas on tarkoitettu kaikille tietoturvasta kiinnostuneille. Oppaasta saat lisätietoa erityisesti PK-yritysten tietoturvasta, sen arvioinnista ja kehittämisestä.

Lataa opas

Tiedonpalautuksen opasopaskuva_tiedonpalautus.png

Tässä oppaassa käsittelemme tiedonpalautukseen liittyviä kustannuksia, käytäntöjä ja ohjeistuksia. Oppaassa annamme vinkkejä siihen, kuinka vältät suurimmat sudenkuopat tiedonpalautukseen liittyen ja varmistat tiedostojesi saatavuuden - missä ja millon tahansa.

Lataa opas